04 / 05 / 2024

Microsoft’ta bir devir kapandı!

Microsoft’ta bir devir kapandı!

Microsoft’un geçmişi 30 seneyi aşan ofis yazılımlarının çatı markası “Microsoft Office” tarihin tozlu sayfaları arasına karışıyor. İşte Word, Excel, Outlook, PowerPoint gibi uygulamaların yeni çatı markası…



Microsoft, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneDrive gibi iş ve üretkenlik uygulamalarının çatı markası olarak bilinen “Office” markasında tarihi bir değişikliğe gidiliyor. Microsoft’un 1989 senesinde lansmanını yaptığı ve o seneden bu yana Windows başta olmak üzere çeşitli işletim sistemleri ve platformlar için sunduğu ticari ofis yazılımı Microsoft Office, artık tarihin tozlu sayfaları arasına karışıyor. ABD’li teknoloji devi tarafından yapılan açıklamaya göre “Microsoft Office” yerini “Microsoft 365” markasına bırakıyor.

YENİ ÇATI MARKA “365” OLACAK!

Şirketin “Office, artık Microsoft 365 haline dönüşüyor” başlığı ile yaptığı duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

“Son birkaç yıl içinde Microsoft 365, amiral gemisi üretkenlik paketimiz haline geldi, bu nedenle Microsoft 365'ten en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak bir deneyim oluşturuyoruz. Önümüzdeki aylarda Office.com, Office mobil uygulaması ve Office app for Windows, yeni bir simge, yeni bir görünüm ve daha da fazla özellikle Microsoft 365 uygulaması haline gelecek.”


Geri Dön