22 / 05 / 2024

windows

windows

Microsoft’un geçmişi 30 seneyi aşan ofis yazılımlarının çatı markası “Microsoft Office” tarihin tozlu sayfaları arasına karışıyor. İşte Word, Excel, Outlook, PowerPoint gibi uygulamaların yeni çatı markası…

Asus ROG Ally Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

El bilgisayarı Asus ROG Ally, Windows 11 işletim sistemiyle birlikte Türkiye'de ön siparişe sunuldu! İşte beklenen konsolun Türkiye fiyatı ve özellikleri.

İşte Windows 11'in heyecan verici özellikleri

Microsoft, geçtiğimiz günlerde Windows 11 işletim sistemi için büyük bir güncelleme yayınladı. Yönetim kurulu genelinde bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getiriyor. Windows 11 22H2 Moment 3 (KB5026446) güncellemesi artık isteğe bağlı olarak indirilebilir. Ancak yakında Haziran ayında Salı günü zo

Windows 11 büyük bir güvenlik tehdidiyle karşı karşıya

Bu yılın Ocak ayında Microsoft, Windows 11'e güncellenen bilgisayarlar için bir güvenlik düzeltme eki yayınladı. Düzeltmenin amacı, Güvenli Önyükleme güvenlik mekanizmasındaki ciddi bir güvenlik açığını gidermekti. 

İşte Windows 12'nin yeni özellikleri

Dünyanın en popüler masaüstü işletim sistemi olan Microsoft'un bir sonraki büyük buluşu Windows 12 hakkında detaylar bu haberde. Öteki masaüstü işletim sistemlerinden değişik olarak Microsoft, her büyük güncellemede Windows İşletim sisteminin arayüzünü sürekli değiştiriyor.

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows büyük bir hamlede bulunarak Windows 11 için yeni bir güncelleme gönderdi. KB5023706 kodlu güncelleme ile artık iPhone sahipleri bilgisayarları üzerinden telefonlarını kullanabilecekler.

Bir çok konuda eksiklik gideriliyor! Windows 11 Android Sistem Performansı İyileşiyor! 

Microsoft, Windows 11 Android sistemi üzerinde iyileştirmeler yapmaya devam ediyor. Gerekli testler tamamlandıktan sonra yenilikler tüm kullanıcıların kullanımına sunulacaktır.

Bunları bilmeden Windows 11 kullanıyorum demeyin! İşte en sevilen 5 Windows 11 hilesi

Windows 11, bir yıldan uzun bir süredir, düzeltmeler ve iyileştirmelerle sürekli olarak güncellemeler yapıyordu.  Bu güncellemeler sonunda kullanıma kolaylıklara neden oldu. İşte o kolaylıklar.

Microsoft'tan yeni adım! en iyi Windows ses uygulamasını kopyaladı

Windows 11 artık gizlice, popüler bir üçüncü taraf aracı olan EarTrumpet'e çok benzeyen bir ses özelliği barındırıyor.

Güncelleme yapmadıysanız hemen yapın! Windows 11'de o sorun giderildi

Dünyanın en meşhur yazılım lideri Microsoft, Windows 11 sürümündeki hatalar için yeni zorunlu güncelleme yayınladı. Ayrıca bazı sistemlerde  verilen mavi ekran (0xc000021a) hatasını da gideriyor. 

Windows 7 ve 8.1 kullananlara kötü haber! Artık güncelleme almayacaklar

Microsoft, Bilgisayar işletim sistemlerinden Windows 7 ve 8.1 versiyonlarına eski jenerasyon olması hasebiyle artık güncelleme gelmeyeceğini duyurdu.

Bilgisayarınızda Windows 11 yüklü ise müjde! Artık o sorun çözüldü

Windows 11 kullanıcılarının sevmediği bir özellik yetkililerin daha test aşamasındayken gelen şikayetler üzerine çözüme kavuştu. .

Google Chrome’dan flaş uyarı! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Google Chrome desteği, Windows 7 ve Windows 8.1'de sona ermektedir. 2023'ten sonra yeni güncelleme yayınlanmayacak. İşte tüm detaylar...

Microsoft yanlışlıkla Windows için yeni bir kullanıcı ara yüzü yayınladı!

Yazılım devi Microsoft, Ignite 2022 etkinliğinde yanlışlıkla Windows 12 ara yüzünü paylaşmış olabileceği gündeme bomba gibi düştü! Ayrıntılar için buraya tıklayın!

windows Haberi

windows

Microsoft, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneDrive gibi iş ve üretkenlik uygulamalarının çatı markası olarak bilinen “Office” markasında tarihi bir değişikliğe gidiliyor. Microsoft’un 1989 senesinde lansmanını yaptığı ve o seneden bu yana Windows başta olmak üzere çeşitli işletim sistemleri ve platformlar için sunduğu ticari ofis yazılımı Microsoft Office, artık tarihin tozlu sayfaları arasına karışıyor. ABD’li teknoloji devi tarafından yapılan açıklamaya göre “Microsoft Office” yerini “Microsoft 365” markasına bırakıyor.

YENİ ÇATI MARKA “365” OLACAK!

Şirketin “Office, artık Microsoft 365 haline dönüşüyor” başlığı ile yaptığı duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

“Son birkaç yıl içinde Microsoft 365, amiral gemisi üretkenlik paketimiz haline geldi, bu nedenle Microsoft 365'ten en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak bir deneyim oluşturuyoruz. Önümüzdeki aylarda Office.com, Office mobil uygulaması ve Office app for Windows,...