06 / 05 / 2024

Windows 7 ve 8.1 kullananlara kötü haber! Artık güncelleme almayacaklar

Windows 7 ve 8.1 kullananlara kötü haber! Artık güncelleme almayacaklar

Microsoft, Bilgisayar işletim sistemlerinden Windows 7 ve 8.1 versiyonlarına eski jenerasyon olması hasebiyle artık güncelleme gelmeyeceğini duyurdu.



Microsoft, dünya çapında bilinen bir teknoloji şirketidir. Microsoft, 1975 yılında Bill Gates ve Paul Allen tarafından kurulmuştur ve şu anda dünya çapında  birçok ülkede faaliyet göstermektedir. Microsoft, bilgisayar yazılımı, donanım ve hizmetler üreten bir şirket olup, dünya çapında bilinen ürünleri arasında Windows işletim sistemi, Microsoft Office yazılım paketi ve Xbox oyun konsolu sayılabilir.

Microsoft, ayrıca internet hizmetleri, mobil telefonlar ve bulut bilişim gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir. Microsoft, dünya çapında milyarlarca kullanıcıya  hizmet vermekte ve ürünleriyle bilgisayar teknolojisinin gelişimine önemli katkılar sağlamıştır. Microsoft, dünya çapında çok sayıda müşteri ve iş ortaklığı ile 
birlikte çalışmaktadır ve bu iş ortaklıkları sayesinde, yenilikçi ürünler ve hizmetler sunmayı hedeflemektedir.

Windows 7 ve 8.1 kullananlara kötü haber! Artık güncelleme almayacaklar

Microsoft, iki popüler işletim sistemine yönelik desteğini bitiriyor. Yazılımın lideri, 10 Ocak’ta Windows 8.1 ve Windows 7 için artık desteğini bitirecek.  Bu vesile ile artık bu işletim sistemi yüklü cihazlar için teknik yardım veya yazılım güncellemesi gelmeyeceği anlamına geliyor.

 


Geri Dön