02 / 05 / 2024

İşte Windows 11'in heyecan verici özellikleri

İşte Windows 11'in heyecan verici özellikleri

Microsoft, geçtiğimiz günlerde Windows 11 işletim sistemi için büyük bir güncelleme yayınladı. Yönetim kurulu genelinde bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getiriyor. Windows 11 22H2 Moment 3 (KB5026446) güncellemesi artık isteğe bağlı olarak indirilebilir. Ancak yakında Haziran ayında Salı günü zo



Bu güncellemedeki en önemli değişikliklerden biri, artık üç sütun içeren yenilenmiş pencere öğesi panelidir. Bu sütunlardan ikisi haberlere, kalan sütun ise widget'lara ayrılmıştır. Görev çubuğundaki widget'ların simgeleri artık animasyonludur ve bu da daha dinamik ve ilgi çekici bir kullanıcı deneyimi sağlar. Ek olarak, kullanıcılar artık bildirimlerden güvenlik kodlarını kopyalayarak iki faktörlü kimlik doğrulamayı daha kolay kullanabilir.

WİNDOWS 11 MOMENT 3 GÜNCELLEMESİNİN HEYECAN VERİCİ YENİ ÖZELLİKLERİNİ KEŞFEDİN

Ayarlar uygulaması, yeni bir USB4 sayfası gibi güncellemelere sahiptir. Kullanıcılar bağlantı istasyonlarını ve bağlı cihazları yönetebilir. Durum Gizlilik Ayarları sayfası da kullanılabilir hale geldi. Kullanıcılar bilgisayarlarına yaklaşırken veya bilgisayardan ayrılırken uyandırma ve kilitleme işlemlerini kontrol edebilir. Hesaplar sayfası, OneDrive abonelikleri hakkında güncellenmiş bilgilere sahiptir. Kullanıcılar kullanılabilir depolamayı doğru bir şekilde görebilir.

İşte Windows 11 in heyecan verici özellikleri

Dosya Gezgini de daha iyi hale geldi ve artık erişim tuşlarını destekleyen içerik menüleri içeriyor. Ek dillerde canlı altyazı desteğiyle erişilebilirlik de geliştirildi. Daha fazla İngilizce lehçesinde sesli erişim desteğinin yanı sıra.

İşte Windows 11'in heyecan verici özellikleri


Geri Dön