18 / 05 / 2024

İşte Windows 11'in heyecan verici özellikleri

İşte Windows 11'in heyecan verici özellikleri

Microsoft, geçtiğimiz günlerde Windows 11 işletim sistemi için büyük bir güncelleme yayınladı. Yönetim kurulu genelinde bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getiriyor. Windows 11 22H2 Moment 3 (KB5026446) güncellemesi artık isteğe bağlı olarak indirilebilir. Ancak yakında Haziran ayında Salı günü zo



Görev çubuğunda VPN durumunu gösterme gibi iyileştirmeler var. Saatte saniye gösterme seçeneği vardır. Güncelleme, kimlik avına ve güvenli olmayan parolalara karşı koruma sağlar. Bluetooth Low Energy Audio desteği de kullanıma sunuldu.

Bu değişiklikler kullanıcılar tarafından fark edilirken, kaputun altında da çeşitli iyileştirmeler var. Göründüğü kadar olmayabilir. Microsoft ayrıca bu güncellemede bir dizi hatayı, çökmeyi ve eksikliği gidererek Windows 11'i daha kararlı ve güvenilir bir işletim sistemi haline getirdi.

İşte Windows 11 in heyecan verici özellikleri

Windows 11 22H2 Moment 3 güncellemesi yeni özelliklere ve geliştirmelere sahiptir. Widget paneli ve Ayarlar uygulaması daha iyi. Erişilebilirlik ve görev çubuğu da iyileştirildi. Kullanıcılar daha iyi Windows 11 deneyimi bekleyebilir. Değişiklikler, görevleri daha verimli ve eğlenceli hale getirecek. Sıradan ve uzman kullanıcılar bu değişikliklerden faydalanacaktır. Güncellemeyi henüz indirmediyseniz, Windows 11'deki yenilikleri ve geliştirilmişleri görmek için göz atmaya değer.

ABD hisse senedi Nvidia'nın kazançlarıyla yükseldi

Piyasa dehası İslam Memiş'ten son dakika uyarısı! 'Kâra geçmek isteyen hemen alsın'

Elektrik fatura ücreti yüksek gelenler bu yöntemleri mutlaka uygulayın!

Geri Dön