28 / 04 / 2024

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows büyük bir hamlede bulunarak Windows 11 için yeni bir güncelleme gönderdi. KB5023706 kodlu güncelleme ile artık iPhone sahipleri bilgisayarları üzerinden telefonlarını kullanabilecekler.



Bugün, Windows 11 üzerinde iOS için Microsoft Phone Link'in 85 pazarda 39 dilde küresel hedef kitlemize sunulmaya başladı. Kısa bir süre önce Windows 11'in, telefon ile bilgisayarlar arasındaki engelleri kaldırmak ve en çok değer verdiğiniz kişilerle bağlantı kurmayı kolaylaştırmak amacıyla bir Windows 11 bilgisayar ile bir iOS mobil cihaz arasındaki bağlantıyı etkinleştirecek şekilde Telefon Bağlantısı özelliğini genişlettiğini duyurdu.

Önemli zamanlarda arkadaşlarınızla ve ailenizle zahmetsizce bağlantı kurabilmek çok önemli, bu nedenle bu güncellemeyi başlatmak için muhafazakar bir yaklaşım ile. Kullanıcılar için en yüksek kalitede deneyim sağlamak amacıyla, Windows Insider'lardan önizleme aşamasında etkileşimde bulunmalarını ve geri bildirimde bulunmalarını sağlandı.

Windows tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

"Windows bilgisayarımda tam olarak umduğum şey buydu" gibi olumlu geri bildirimler yapıldı ve Mayıs ayı ortasına kadar tüm kullanıcıların etkinleştirdiği Windows 11  aşamalı olarak sunulmaya başlandı.

Sonunda iPhone için desteğin eklenmesi, Phone Link'in Intel Unison gibi Windows'ta bulunan diğer akıllı telefon senkronizasyon uygulamalarıyla rekabet etmesini sağlar . Bununla birlikte, Intel Unison, iPhone'da Phone Link'in hala eksik olduğu fotoğrafları görüntüleme ve dosya aktarma desteğiyle özellikler açısından hala önde.

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz


Geri Dön