14 / 05 / 2024

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows'tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

Windows büyük bir hamlede bulunarak Windows 11 için yeni bir güncelleme gönderdi. KB5023706 kodlu güncelleme ile artık iPhone sahipleri bilgisayarları üzerinden telefonlarını kullanabilecekler.



Windows 11 PC'lerde Phone Link'i kullanmaya nasıl başlanır?

Önümüzdeki birkaç hafta içinde, bu özelliğin bilgisayarınızda kullanıma sunulduğunu görmeye başlayacaksınız. Kullanmaya başlamak veya etkinleştirilip etkinleştirilmediğini kontrol etmek için Windows görev çubuğunuzdaki Arama kutusuyla "Phone Link"i bulmanız yeterlidir. Kılavuzlu , adım adım kurulum, kurulum boyunca size yol gösterecektir.

iOS desteği, Android desteğinden daha basittir, yalnızca kişilerinize erişme, arama yapma ve SMS mesajları gönderme seçeneği sunar. Bu, grup mesajlaşmasının desteklenmediği ve bilgisayarınızdan resim veya video gönderemeyeceğiniz anlamına gelir. Intel Unison gibi bir şeyle alacağınız özelliklerin aynısını elde edemezsiniz, ancak en azından Windows'ta yerleşik bazı temel işlevlere sahipsiniz.

Telefonunuzun galerisine bir Android telefonla olduğu gibi erişemezsiniz, ancak Windows 11 Fotoğraflar uygulamasının yakın zamanda iPhone'unuzdan Windows PC'nize fotoğraf almanın başka bir yolu olan iCloud Photos ile entegrasyon kazandığını belirtmekte fayda var.

Windows tan İPhone sahiplerine büyük müjde! Yeni güncelleme ile artık kullanabileceksiniz

İPHONE NASIL BAĞLARIM

Windows 11 “Başlat” menüsüne tıklayın.
Uygulamayı başlatmak için arama bölümüne “Phone Link” yazın ve ilk sonuca tıklayın.
Mobil cihazı eşleştirme işlemini başlatmak için “iPhone” seçeneğine tıklayın. Tabii bu işlemi gerçekleştirirken her iki cihazınızda “Bluetooth“un açık olduğundan emin olun.

Kur korumalı mevduatta yeni rekor! Bu seviyeye ilk defa çıktı

İndirimin hası Migros'tan geldi! Raflar boşalmadan acele edin

ING Bank'tan bomba hamle! Emekliler bu haberi duyunca zil takıp oynayacak


Geri Dön