28 / 04 / 2024

Asus ROG Ally Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

Asus ROG Ally Türkiye'de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı ve özellikleri!

El bilgisayarı Asus ROG Ally, Windows 11 işletim sistemiyle birlikte Türkiye'de ön siparişe sunuldu! İşte beklenen konsolun Türkiye fiyatı ve özellikleri.



El bilgisayarı Asus ROG Ally, Türkiye'de ön siparişe açılmış durumda. Ön sipariş dönemi 01 Haziran-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve cihazın fiyatı 25.999 TL olacak. İlk etapta Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinde satışa sunulacak olan ROG Ally için ön sipariş verenler, 4.956 TL değerindeki ROG Cetra True Wireless Kulaklık modeline 2.075 TL'ye sahip olabilecekler.

ROG Ally, Asus tarafından geliştirilen bir el bilgisayarı ve Windows 11 işletim sistemiyle çalışıyor. Oyun dünyasında fırtınalar estirmeye hazır olan bu cihaz, AMD Ryzen Z1 serisi işlemciyle güçlendirilmiş durumda. Bu sayede AAA oyunları ve bağımsız oyunları sorunsuz bir şekilde oynatabiliyor.

ROG Ally'nin dikkat çeken özelliklerinden biri, parlak ve yüksek yenileme hızına sahip dokunmatik ekranı. Bu ekran, oyuncuların içeriklerini net bir şekilde görmelerini sağlarken, açık havada oyun oynarken bile kullanım kolaylığı sunuyor. Ayrıca, 608 gramlık hafif tasarımı ve ergonomik tutma yerleri sayesinde cihaz, taşıması kolay bir şekilde gün boyu kullanılabiliyor.


Geri Dön