28 / 04 / 2024

Migros, bisikletlere yüzde 25 indirim yaptı! Stoklarla sınırlı! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Migros, bisikletlere yüzde 25 indirim yaptı! Stoklarla sınırlı! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yaz mevsiminin gelişi ve okulların kapanması ile bisikletlere olan ilgi arttı! Migros'ta artan bu talebe karşın dev bir kampanya düzenledi! Migros, seçili bisikletlerde yüzde 25'e varan indirimler uyguladı! Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...



Yaz mevsiminin gelişi ve okulların kapanması ile bisikletlere olan ilgi arttı! 7'den 70'e herkesin yazın hayranı olduğu bisikletler toplu taşımalar yerine bambaşka bir alternatif oluşturuyor. Bisikletler ayrıca yazın çocuklar için sağlıklı bir aktivite oluyor! Kısa yolculuklar için kullanışlı ve ekonomik bir araç olan bisikletler  sağlıklı bir yaşam içinde bire bir! Migros'ta artan bu talebe karşın dev bir kampanya düzenledi! Migros, seçili bisikletlerde yüzde 25'e varan indirim uyguladı! Bu bisikletleri sakın kaçırmayın! 

Migros, bisikletlere yüzde 25 indirim yaptı! Stoklarla sınırlı! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...İndirimlerden faydalanmak için tek yapmanız gereken bisikletlerinizi Migros'un resmi internet sitesi üzerinden satın almak.

Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön