06 / 05 / 2024

Migros’da tavuk ürünlerinde yüzde 20 indirim! 

Migros’da tavuk ürünlerinde yüzde 20 indirim! 

Migros marketler sık sık kampanyalarıyla tüketiciyi hesaplı alışverişle buluşturuyor. Meyve sebzeden et ürünlerine, giyimden porselen ürünlerine kadar her alanda kampanya yapan Migros son olarak Tavuk ürünlerinde indirim yaptı.



Migros market tavuk ürünlerinde Şenpiliç, Banvit, Cp Piliç, Bolca ve Lezita markalarının ürünleri yer alıyor. Şenpiliç, Banvit, Cp Piliç, Bolca ve Lezita markalarının bonfilesi, piliç bageti, bütün butu, bütün göğüsü ve piliç topları %20 indirimle almak mümkün. %20 indirimin yanı sıra %36’ya kadar indirimli tavuk ürünlerini satın alabilirsiniz.

Markette yapacağınız mağaza ziyaretiniz yanı sıra Migros’un Sanal Market uygulamasından da alışveriş yapabilir ve hesaplı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Migros Sanal Market’in mobil uygulaması da mevcut. İster web sitesi üzerinden isterseniz de mobil uygulamayı cep telefonlarınıza indirerek alışveriş yaparak fırsatlardan faydalanabilirsiniz. Bunun içinde öncelikle yapmanız gereken üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturmak.
 


Geri Dön