14 / 05 / 2024

Migros'tan Arzum Çelik Çay Makinesinde yüzde 25 'e varan indirim! 18 Ocak 2023 fiyat listesi

 Migros'tan Arzum Çelik Çay Makinesinde yüzde 25 'e varan indirim! 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Çayseverler buraya! Ev kadınları tarafından vazgeçilmez olan en çok araştırılan ve satın alınan küçük ev aletleri arasında bulunan bu ürünler, hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırabilir.



 Migros tan Arzum Çelik Çay Makinesinde yüzde 25 e varan indirim! 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Çaylarınızın lezzetini arttıracak 2023'ün en iyi çaycılarından Arzum Ar3129 Deminde Çelik Çay Makinesini indirimli Geniş Kapasite Arzum Deminde, 1,8 lt kapasiteli paslanmaz çelik su haznesi ve 1 lt kapasiteli paslanmaz çelik demliği ile tek seferde daha fazla çay hazırlama imkanı surar.

ARZUM AR3129 DEMİNDE ÇELİK ÇAY MAKİNESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ ;

Işıklı Gösterge Mavi ışık suyun devamlı sıcak olduğunu ve çayın içime hazır olduğunu, kırmızı ışık ise suyun kaynamakta olduğunu gösterir
Susuz Çalışmayı Önleyen Emniyet Sistemi Arzum Deminde, çay makinenizin içinde su olmadığında kaynatma işlemini engelleyen emniyet sistemine sahiptir. Susuz çalışmayı önleyenemniyet sistemi ile daha güvenli bir kullanım sağlar
Paslanmaz çelik filtresi
Su Isıtıcı Olarak Kullanım Çift kullanımlı kapağı sayesinde su ısıtı olarak kullanılabilir. 
Enerji Tasarrufu Sağlayan Kaynatma Şalteri Suyun çok kısa sürede kaynamasını ve %90'a varan enerji tasarrufuna  geçmesini sağlayan kaynatma şalteri mevcuttur.
360 Derece DönebilmeÖzelliği 
Kablo Saklama Haznesi Kablo saklama haznesi sayesinde pratik ve kolay saklama olanağı sunar.
Çaycı çeşitleri elektrik kullanılarak çalıştığından daha hızlı ve pratik bir şekilde suyu ısıtıp, çayın demlenmesini sağlar. Ayrıca çayın demlenme süresini kısalttığı için zamandan tasarruf edilmesine de yardımcı olur. 
Bu üründen ancak 2 adet sepetinize ekleyebilirsiniz.


Peki bu ürüne nereden sahip olabilirsiniz?Ürünün fiyatı nerde ne kadar?İşte merak edilenler.

 


Geri Dön