29 / 04 / 2024

Migros'tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi

Migros'tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi

Ramazan ayının bereketi hanelere yayılırken marketlerde bu aylara özel arka arkaya indirimlerini ilan ediyor. Bu indirimleri duyuran marketlerden biri de Migros. Hemen hemen her üründe indirime giden Migros'un indirim listesi haberimizde.



Migros market yıl boyunca çeşitli ürünlerde düzenli olarak indirim ve kampanyalar sunmaktadır. Bu indirimlerin zamanlaması ve süresi ürünlere ve sezona göre değişiklik gösterebilir. Migros, genellikle web sitesinde veya mağazalarında bulabileceğiniz, güncel indirim ve promosyonları vurgulayan haftalık broşürler yayınlar. Ayrıca Migros, tatillerde ve Noel, Paskalya, okula dönüş gibi diğer etkinliklerde özel indirimler sunabilir. En son indirim ve kampanyalardan haberdar olmak için Migros'un e-posta bültenine kaydolabilir veya sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

 Migros tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi

Migros'un kuruluş amacı, halkın temel ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak ve kaliteli ürünlere erişimlerini sağlamaktı. Migros'un kurucusu, İsviçreli iş adamı Gottlieb Duttweiler, tüketiciye yönelik bir perakende zinciri oluşturmak ve ürünlerin daha ucuz bir şekilde tüketicilere sunulmasını sağlamak istiyordu. Ayrıca, Duttweiler, Migros'u bir toplumsal proje olarak görüyordu ve Migros'un sosyal sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğine inanıyordu. Bu nedenle, Migros sadece kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmakla kalmayıp, aynı zamanda çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve adil ticaret prensiplerine uygun çalışmalar yapmaktadır.

Migros'tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi


Geri Dön