29 / 04 / 2024

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!

Mike Bloomberg, Demokrat Parti’den ABD başkanlığına aday adayı olmuştu. Fakat ünlü iş insanı beklediği desteği göremeyince 4 Mart'ta adaylıktan çekildi. Kampanya sürecinde 1 milyar dolar harcayan Bloomberg, Colorado’dan 45 milyon dolara çiftlik satın aldı...



Ünlü iş insanı Mike Bloomberg, Demokrat Parti'den ABD başkan aday adayı olmuş fakat destek göremeyince adaylıktan çekilmişti. Bloomberg, bu kararından haftalar sonra Colorado Meekers’te 45 milyon dolara muhteşem bir çiftlik sahibi oldu.

Sözcü'de yer alan habere göre, 2002-2013 yılları arasında New York Belediye Başkanlığı da yapan Bloomberg'in, çiftliği özel sermaye milyarderi Henry Kravis'ten satın aldığı öğrenildi. Kravis, mülkü 1991'de 5.5 milyon dolar karşılığında edinmiş, bir o kadar parayı da çiftliği geliştirme amacıyla harcamıştı.

Bloomberg, çiftliği özel sermaye milyarderi Henry Kravis'ten satın aldı. Kravis, mülkü 1991 yılında 5.5 milyon dolar karşılığında edinmiş, bir o kadar parayı da çiftliğin ihtiyaçları için harcamıştı.

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!

46 BİN DÖNÜM ARAZİYE KURULU

56.2 milyar dolarlık servetiyle ABD tarihinde başkanlık için yarışan en zengin kişi olan Mike Bloomberg'in Westlands ismindeki yeni çiftliği 46 bin dönümlük bir arazi üzerinde yer alıyor.

ABD'nin en pahalı kayak merkezlerinin yer aldığı Aspen'e 1 saat uzaklıkta bulunuyor. Çiftliğin içinde 5 bin 791 metrekarelik ana bina, helikopter pisti ve hangarı, dört delikli golf sahası, yüzme havuzu, tenis kortu ile misafir ve çalışanlar için birkaç tane müştemilat mevcut.

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!

NEW YORK CİTY, HAMPTONS, FLORIDA, LONDRA, BERMUDA…

Mike Bloomberg, Colorado'ya yabancı değil. Milyarder iş insanı Vail’de 72 odalı kayak merkezinin 4 odasına sahip. 45 milyon dolarlık Westlands, Bloomberg'in New York City, Hamptons, Westchester, Florida, Londra ve Bermuda'daki toplam değerleri yüz milyonlarca doları bulan gayrimenkullerine kardeş haline geldi.

Prens Harry ile Meghan Markle 18 milyon dolarlık bu evde yaşıyor!

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'deki villasını 29 milyon TL'ye satışa çıkardı! 

Kylie Jenner 36.5 milyon dolara malikane aldı!


Geri Dön