14 / 05 / 2024

Millî Savunma Bakanlığı uzman yardımcısı alıyor! Son başvuru tarihini kaçırmayın!

Millî Savunma Bakanlığı uzman yardımcısı alıyor! Son başvuru tarihini kaçırmayın!

Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında çalışmak üzere, "Milli Savunma Uzmanlığı Yönetmeliği" ve "Silahlı Kuvvetler Uzmanlığı Yönetmeliği" hükümleri doğrultusunda Uzman Yardımcısı alımı yapacak.



Sınav başvuru şekli

Millî Savunma Bakanlığı, 24 Mart- 24 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan alım başvurularının sadece çevrimiçi olarak http://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yapılacağını duyurdu. Başvuruların genel ağ ortamı dışında elden veya posta yoluyla yapılmaması konusunda uyarıda bulunuldu.

Adaylar, başvurularını yapmak için e-devlet şifresi ile http://personeltemin.msb.gov.tr sitesine giriş yapacak ve başvuru ekranını açacaklar. Buradan başvuru sihirbazı kullanarak ilerleyecekler ve tüm aşamaları tamamladıktan sonra Tercih Yap ekranına yönlendirilecekler. Adaylar, ilgili alımı tıklayarak tercihlerini yapabilecekler ve tercih işlemini tamamladıktan sonra "Tercihlerimi Göster" butonuna tıklayarak tercihlerini kontrol edebilecekler.

Son başvuru tarihine kadar adaylar tercihlerinde değişiklik yapabilecekler. Ancak bu değişikliklerin yine çevrimiçi olarak yine ilgili site üzerinden yapılması gerekiyor. Adayların bu konuda dikkatli olmaları ve son başvuru tarihini kaçırmamaları önem taşıyor.

e-Devlet'te son dakika düzenlemesi! Askerlik işlemleri artık tek noktadan yapılabilecek!

MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

MSB’den işsiz gençlere son dakika müjdesi! MSB 16 bin personel alımı yapacak! 2023 MSB personel alımı ne zaman?


Geri Dön