05 / 05 / 2024

Millennium Tower'daki daireler 320 bin dolar değer kaybetti!

Millennium Tower'daki daireler 320 bin dolar değer kaybetti!

ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan Millennium Tower hem batıyor hem yana yatıyor. Millennium Tower'daki daireler 320 bin dolar değer kaybetti.



ABD'nin San Francisco şehrinde, yapımı 350 milyon dolara mâl olan 200 metrelik dev gökdelen Millennium Tower'daki daireler değerini kaybediyor. 

 

58 katlı Millennium Tower her geçen gün yana yatmaya ve batmaya devam ediyor. Dev gökdelen 2008 yılından  itibaren 43 santimetre batarken, 35.5 santimetre de yanı başındaki Salesforce binasına doğru eğildi ve yan yattı. 

 

Uydu görüntülerine göre bina, her yıl 5 cm batıyor. Ancak müfettişler oturmak için uygundur raporu veriyor. 

 

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Gökdelen yapan Millennium Partners, bu durumdan 2010 yılında başlanan şehir ulaşım hattı Transbay Transit Center inşaatını sorumlu olduğunu söylüyor. 

 

Millennium Tower daki daireler 320 bin dolar değer kaybetti!

 

DAİRELER 320 BİN DOLAR DEĞER KAYBETTİ MÜLK SAHİPLERİ DAVA AÇTI

2008 yılında inşaatı tamamlanan Millennium Tower'daki daireler 320 bin dolar değer kaybetti. Şehrin en büyük 4. gökdeleni olan Millennium Tower'da mülk sahipleri de şikâyetçi. 

 

400 adet multimilyon dolarlık daire bulunan Millennium Tower'da daire fiyatları 1.6 milyon dolar ile 10 milyon dolar arasında değişiyor. Bazı mülk sahipleri değer kaybından dolayı paralarını geri almak için dava açtı. 


Geri Dön