10 / 05 / 2024

Milli Emlak 24 bin 500 TL'ye arazi satacak! 

Milli Emlak 24 bin 500 TL'ye arazi satacak! 

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 24 bin 500 TL'ye arazi satacak.



Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden düzenli olarak yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Tunceli Merkez'de bulunan araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ilanlar kapsamında Tunceli Merkez'de bulunan arazi de yatırımcıların dikkatini çeken ihale ilanları arasında bulunuyor.

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı  arazi Tunceli Merkez'de yer alıyor. 

Milli Emlak 24 bin 500 TL ye arazi satacak! 

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 4.032,47 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, söz konusu arazinin satış ihalesi 4 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak'ın satışa sunduğu ve Tunceli Merkez'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o satış ihalesi...


Geri Dön