29 / 04 / 2024

Milli Emlak İzmir'de 13 bin TL'ye arazi satacak! İzmir'de arazi arayanlar bu tarihe dikkat!

Milli Emlak İzmir'de 13 bin TL'ye arazi satacak! İzmir'de arazi arayanlar bu tarihe dikkat!

Milli Emlak İzmir'de 13 bin TL'ye arazi satacak! İzmir'de arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte o ihale ilanı...



Yatırımcıların gündeminde yer alan arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de arazi satıyor.

Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında İzmir Tire'de yer alan arazi de yatırımcıların dikkat çeken ihale ilanları arasında bulunuyor.

Merakla beklenen Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe  yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Söz konusu ihale ilanında yer alan detaylara, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi İzmir ili, Tire ilçesinde yer alıyor.

Milli Emlak İzmir de 13 bin TL ye arazi satacak! İzmir de arazi arayanlar bu tarihe dikkat!

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 209,31 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaya göre, söz konusu arazi satış ihalesi 26 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve İzmir Tire'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli ne kadar? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan o ihale...


Geri Dön