27 / 04 / 2024

Milli Emlak ucuza lojman satışı gerçekleştiriyor! 1825 metrekare müstakil evi 480 bin TL ile satıyor!

Milli Emlak ucuza lojman satışı gerçekleştiriyor! 1825 metrekare müstakil evi 480 bin TL ile satıyor!

Son zamanlarda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve konutlar, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Son yayınlanan ilana göre ucuza lojman satışı gerçekleşecek. Bu kapsamda, 480 bin TL değerindeki müstakil evin satış şartları da merak konusu oldu.



İhale usulüyle gerçekleştirilecek olan satışla ilgili tüm detaylar, resmi internet sitesi aracılığıyla paylaşıldı. Oldukça uygun fiyata satılan müstakil ev alımı için belirlenen detaylar haberimizde yer alıyor...

Milli Emlak’tan uygun fiyatlı 1825 metrekare müstakil ev satışı

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesinde 1823 metrekare bahçeli müstakil evin satış fiyatını duyurdu. Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Kargır Bina ve Bahçe, 480 bin TL'lik muazzam bir fiyatla açık artırmaya çıkacak. Evin satış işlemleri Alaçam Milli Emlak Şefliği tarafından gerçekleştirilecek.

Satılık ev, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 45. madde kapsamında Açık Teklif Usulü ile satışa sunulacak. Satışın gerçekleştirileceği yer, Yenicami Mahallesi Bafra Caddesi No: 50, Alaçam Hükümet Konağı binasının ilk katı olacak.


Geri Dön