27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 41 bin 300 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 41 bin 300 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 41 bin 300 TL'ye imarlı arsa satacak. 



Türkiye'nin 81 ilinde arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği Şubat ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine uygun fiyatlar imarlı arsa satıyor. 

KDV'den muaf arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Gümüşhane ili, Şiran ilçesi Konaklı Köyü'nde yer alıyor.

Milli Emlak tan 41 bin 300 TL ye imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Yatırımcıların dört gözle beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın yüz ölçümü 548,18 metrekare.

Yine Milli Emlak'ın resmi web sitesi üzerinden yayımlanan arsa satış ihalesine göre satışa çıkarılan imarlı arsanın satış ihalesi 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa sunduğu imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte resmi internet sitesinden yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...


Geri Dön