09 / 05 / 2024

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuruya ilişkin merak edilen tüm detaylar...



MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. Vatandaşlar "MSB 30 bin personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu, ne zaman başvuru yapılacak?" sorularına yanıt arıyor.  Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 bin personel alımı başvuru tarihi hakkında yakın dönemde resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Konuya ilişkin önümüzdeki günlerde bir duyuru yapılması bekleniyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından 30 bin 62 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Milli Savunma Bakanı Akar, yaptığı açıklamada, bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarının olduğunu belirterek "Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı. 

MSB'ĞINA 30 BİN 62 PERSONEL ALINACAK!

Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarının sürdürüldüğünü, subay, astsubay, işçi, devlet memuru, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmaların devam ettiğini kaydeden Akar, "Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık" dedi.

Sürecin başladığını, uygulamaların devam ettiğini söyleyen Akar, 2 Nisan'da yapılacak askeri öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmaların başlayacağını daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edeceği bilgisini verdi.

Akar, Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Milli Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde, ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz" dedi. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunu aktaran Akar "Gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz" diye ekledi.

Sözleşmeli er ve erbaşlar müjde! Resmi Gazete’de yayımlandı! Memuriyet hakkı geliyor!

Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı? Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemesi sorgulama 2023


Geri Dön