28 / 04 / 2024

Milli Savunma Bakanlığı, inşaat işlerini ihaleye çıkardı!

Milli Savunma Bakanlığı, inşaat işlerini ihaleye çıkardı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Ankara ve İzmir İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı bakım, onarım ve inşaat işlerini ihaleye çıkardı



Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı, TSKy akıtlarının taşınması, Kara Kuvvetleri (KKK) ise ham made alımı ihalesini iptal etti.  Ankara  İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı Maltepe, Bahçelievler, Küçükesat, Dışkapı, Yenimahalle ve Devlet Mahallesi lojman binası ana giriş kofre sisteminin yenilenmesi ile Karakoç, Martı, Arıburnu ve Funda Lojmanlarının çatı, tretuvar onarımı ve dış cephe mantolama işlerini yaptırmak üzere ihale açtı. Yer tesliminden itibaren 60 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 7 Eylül 2009 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.  İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

İZMİR İNŞAAT EMLAK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
MSB  İzmir  İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı, Güney Görev Grup Komutanlığı binalarının çatı, dış cephe ve ıslak hacim onarımları için ihale açtı. Açık ihale usulü ile 17 Eylül 2009 tarihinde saat 10.00'da İzmir İnşaat Emlak Bölge Başkanlığında yapılacak olan ihaleye ait şartname aynı yerden temin edilebilecek. Yer tesliminden itibaren 150 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

MSB'NİN İHALE İPTALLERİ
Bu arada MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı ile Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı ise açtığı bazı ihaleleri muhtelif nedenlerle iptal etti. MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri İşletme Başkanlığının TSK yakıtlarının taşınması ihalesinde, 19 Ağustos 2009 tarihinde iptal kararı alındı. 28 Temmuz 2009 tarihli Kamu İhale Bülteninde duyurusu yapılan ihalede iptale gerekçe olarak ilan gösterildi.

K.K. LOJİSTİK KOMUTANLIĞI
Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı İhale Komisyon Başkanlığı ise ham madde alımı ihalesini, 20 Ağustos 2009 tarihinde iptal etti. 7 Temmuz 2009 tarihli Kamu İhale Bülteninde duyurusu yapılan ihale, düzeltme ilanından dolayı iptal edildi.
AA


Geri Dön