15 / 05 / 2024

Milyarderler özel jetlerini satışa çıkardı! Peki neden? Sebebine çok şaşıracaksınız!

Milyarderler özel jetlerini satışa çıkardı! Peki neden? Sebebine çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en zengin ikinci insanı Bernard Arnault da özel jetini sattı. Peki neden? Sebebini duyunca çok şaşıracaksınız....



Tabii ki bu tartışma sadece Bernard Arnault üzerinden devam etmiyor. Bir araştırmacı geçtiğimiz günlerde Fransa’daki milyarderlerin özel uçaklarının sadece Eylül ayında 48 saatin üzerinde uçuşlarla atmosfere 203 ton korbondioksit saldığını ortaya çıkardı. . Bu rakam özel jetlerin küresel ısınma için nasıl tehdit oluşturduğunu gözler önüne serdi. 

Bu sebeple birçok milyardere çevreciler tarafından çokça tepki gösteriliyor. Tepkilerin odağında ise dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk yer alıyor. Musk da özel uçağını sık sık kullanıyor.


700 bin TL'ye sıfır km Skoda Kamiq fırsatı! Adeta fiyatıyla rakiplerine göz dağı verdi! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Citroen C3'ün indirimli fiyatı piyasayı salladı! 500 bin liranın altında... İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Fiat Fiorino fiyatları değişti! Peki kaç TL oldu? İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön