25 / 07 / 2024

Milyonlara emekli maaşı ve ikramiye müjdesi! Duyan koşuyor!

Milyonlara emekli maaşı ve ikramiye müjdesi! Duyan koşuyor!

Yeni Şafak yazarı Ahmet Ünlü "Memurlar, askerler, Bağ-Kur’lular ve işçiler emekli maaş ve ikramiyelerini öğrenebilir" başlıklı yazısında konuya ilişkin detayları tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


SSK’lılar emekli maaşını nasıl hesaplayacaklar?

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının internet sayfasında yer alan http://uyg.sgk.gov.tr/AylikHe... adresine girerek sadece bazı bilgileri ekranda gördüğünüz kutucuklara yazmanız yeterli olacaktır. Bu işlemleri internet kullanmasını bilen ve belirttiğimiz adresi yazabilecek kadar bilgisi olan herkesin yapması mümkündür.

Milyonlara emekli maaşı ve ikramiye müjdesi! Duyan koşuyor!

Bağ-Kur’lular emekli maaşını nasıl hesaplayacaklar?

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının internet sayfasında yer alan http://uyg.sgk.gov.tr/WS_EMEK... adresine girerek sadece bazı bilgileri ekranda gördüğünüz kutucuklara yazmanız yeterli olacaktır. Bu işlemleri internet kullanmasını bilen ve belirttiğimiz adresi yazabilecek kadar bilgisi olan herkesin yapması mümkündür.

Sonuç olarak, yukarıda belirtilen adreslerdeki veriler kutucuklara girildikten sonra karşınıza sorgula butonu çıkacaktır. Sorgula butonuna bastıktan sonra ise karşınıza size ait bilgiler ve hesapla butonu çıkacaktır. Yapmanız gereken ise sadece hesapla butonuna basarak ne kadar emekli maaşı ve ek ödeme alacağınızı öğrenebilirsiniz. İşte bu kadar basit bir işlem için kimseye paranızı kaptırmayın diyoruz. Siz de hem emekli olacağınız yaşınızı, sürenizi ve emekli maaşınızı ve ikramiyenizi hesaplayabilirsiniz. İşte hepsi bu kadar."

Emekliler müjde! Bayram ikramiyesi 4 bin lira olacak! 

Milyonlarca emekliye 3 bin lira nakit müjdesi! Başvuran alıyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar dikkat! İşte o kritik şartlar!

Emekli ve memur için sürpriz gelişme! Maaşlar yükseliyor!


Geri Dön