30 / 04 / 2024

Milyonlara maaş zammı müjdesi! 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı kaç TL ödenecek? İşte zamlı maaş tablosu

Milyonlara maaş zammı müjdesi! 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı kaç TL ödenecek? İşte zamlı maaş tablosu

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret ara zammıyla birlikte 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de zam yapıldı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı  ne kadara çıktı?  İşte kalem kalem zamlı Temmuz maaşları...



A Haber'in aktardığına göre, merakla beklenen 2022 Temmuz zammıyla memur ve emeklilerin maaşları ile asgari ücret de arttı. Söz konusu bu zamların ardından sosyal destek ödemelerine de zam yapıldı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce kişi yeni zamlı maaşlarının ne kadar çıktığını  ve zamlı maaşların kaç Türk Lirası'na yükseldiğini araştırıyor.

Aktarılan detaylara göre, sosyal güvenceye sahip olmayan 65 yaş üstü vatandaşlara Temmuz zammından önce 1.084 lira şeklinde ödenen 65 yaş aylığı da yükseldi ve 1.537 Türk Lirası'na çıktı.

Milyonlara maaş zammı müjdesi! 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylığı kaç TL ödenecek? İşte zamlı maaş tablosu

Yine A Haber'in aktardığına göre; yüzde 40-69 engeli olan vatandaşlar için ödenen maaş 865 liradan, 1.227 liraya,  yüzde 70 ve üzeri engeli olan vatandaşlar için 1.298 lira aylık tutarı da maaş da 1.841 TL'ye yükseldi.

Yine aktarılan son dakika bilgisine göre, Tüberküloz veya SSPE hastaları için devlet tarafından sağlanan 2.354 liralık hasta desteği tutarı, Temmuz ayında gelen zamla birlikte 3 bin 339 Türk Lirası şeklinde.

Altını olanlar bombaya hazır olsun! 1 gram bile altınınız varsa hemen bu son dakika açıklamasına bakın! Duyan şok oluyor

Dolar için güncel son dakika tahmini geldi! Dolar işte tam bu rakama gelecek! Selçuk Geçer o rakamı benden duyun dedi!

5 bankada deprem! Ağustos ayının ilk gününde milyonlara şok! Bu bankalar peş peşe açıkladılar! Duyan inanamadı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön