05 / 05 / 2024

Milyonlara müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

Milyonlara müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında ekonomik tedbirler hataya geçirildi, bunlardan biri de nakdi ücret desteği. Nakdi ücret desteğinden binlerce kişi faydalanıyor. Her ay düzenli olarak hesaplara geçen nakdi ücret desteğinin mayıs ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor...



Devlet tarafından sağlanan, nakdi ücret desteği ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Koronavirüs salgınının Türkiye'de görülmesinden sonra bazı ekonomik tedbirler alındı. Bunlardan bir tanesş de istihdamı korumak amacıyla milyonlarca çalışana verilen nakdi ücret desteği ödemeleri.

A Haber'de yer alan habere göre;  milyonlarca çalışan  haziran ayının gelmesi ile birlikte mayıs ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor.

Milyonlara müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, 2021 Mayıs ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak? 7 Haziran nakdi ücret desteği yattı mı? İşte haberin detayları...

Milyonlara müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

MAYIS AYI NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, mayıs ayı Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8 Haziran Salı günü hesaplara geçeceğini duyurdu.

Milyonlara müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

Bakan Bilgin yaptığı yazılı açıklamada, ödemelerin bugün banka hesapları üzerinden yapılacağını belirterek sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemelerinin ise PTT aracılığıyla yatırılacağını kaydetti.

Tarih belli oldu! Ödemeler 8 Haziran'da yapılacak!

 

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön