08 / 07 / 2024

Milyonlarca asgari ücretli çalışan Temmuz ayında zammı bekliyordu! Patronlar asgari ücrete zam için kararını verdi

Milyonlarca asgari ücretli çalışan Temmuz ayında zammı bekliyordu! Patronlar asgari ücrete zam için kararını verdi

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'ndan (TİSK) asgari ücretle ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada olası değerlendirmeye olumlu yaklaşılacağına yer verildi.



“TÜM TARAFLARA ÇÖZÜM OLACAK FORMÜLLERE AÇIĞIZ”

İşletmelere değer katacak her türlü kararın destekçisi olacakları belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

Tüm taraflara çözüm olacak formüller için iş birliğine açığız. İşverenler olarak her zaman tüm sorumluluklarımızı tam ve eksiksiz olarak yerine getirmenin bilinci içinde davrandık. Elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman kaçınmadık. Bugüne kadar olduğu gibi bu süreçte de devletimizin yanında olduğumuzun altını bir kez daha çizeriz.

Milyonlarca asgari ücretli çalışan Temmuz ayında zammı bekliyordu! Patronlar asgari ücrete zam için kararını verdi

“OLUMLU YAKLAŞACAĞIZ”

Bu vesile ile asgari ücretin değerlendirilmesine dair yapılacak muhtemel bir toplantıda işveren tarafını temsilen mutlaka masada olacağımızı ve toplam fayda odaklı çalışmalarımız ile muhtemel bir değerlendirmeye olumlu yaklaşacağımızı ifade etmek isteriz.

“HER TÜRLÜ KARARA DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

'Birlikte Mümkün' anlayışı ile bu dönemi yine işçi, işveren ve hükümetimizle birlikte açık diyalog ve dayanışma yoluyla en iyi şekilde aşacağımıza inanıyoruz. Geleceğimize, çalışanlarımıza, işletmelerimize ve işimize katkı sağlayacak her türlü karara destek vermeye hazırız.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Haziran 2022 tarihinde saat 22:30’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,53 Türk Lirası, euro 17,52 Türk Lirası, altının gramı ise 969 Türk Lirası değerinde.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni rekor seviyeyi açıkladı! Döviz hesabı olanlar dikkat

Milyonlarca asgari ücretli çalışana ve emekliye yapılacak zammı iktidar medyası sızdırdı! İşte masada konuşulan ücretler

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve altın için farklı bir taktik uygulayacağız dedi! Altın ve dolar alacaklar dikkat

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön