Kent Haberleri

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşları ne zaman hesaplara yatacak?

Tahsis numarasına göre emekli maaş günleri emekli vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. SSK, Bağkur emeklileri, emekli maaşlarının ne zaman hesaplara yatacağını arama motorlarında sorguluyor. Kimin ne zaman emekli maaşı alacağı konusunu tahsis numarasına göre belli oluyor. Emekli maaşları, her ay tahsis numarasına göre belirlenen tarihlerde hesaplara yatıyor

Emekli maaşı henüz yatmamış emekli vatandaşlar, maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyor. Emekli maaşları, her ay tahsis numarasına göre belirlenen tarihlerde hesaplara yatıyor.

TAHSİS NUMARASINA GÖRE EMEKLİ MAAŞ GÜNLERİ 2023

İşte Bağ-Kur emeklileri maaş ödeme tarihi...

 

4B BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TARİHLERİ

EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI NE KADAR OLACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Minimum memur aylığı 22 bin lira olarak hesaplara yatacak. Refah payı da hesaba katıldığı zaman en düşükten yukarıya doğru bir düzenleme yapacağız. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 yaptık ama bu miktarın üzerinde alana zam söz konusu değil. Bu yılın temmuz ayında 7 bin 500 TL'nin üzerinde aylık alan vatandaşlara uygulanacak zam oranı aylığa göre değişecek. Aşağıdan yukarıya doğru bir artış gerçekleştireceğiz” dedi.

Memura tam dört zam birden! Maaşlar katlanacak! Bir bir hesaplandı!

Fed Başkanı Powell: ‘Enflasyonu düşürememek hem acıyı uzatacak hem de sosyal maliyeti artıracak’

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’