14 / 05 / 2024

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'nda son dakika! 

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'nda son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metro hattında hala onay beklendiğini dile getirdi ve duruma tepki gösterdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...



İstanbul'un barı yakasındaki ilçelerden Esenyurt, Beylikdüzü ve Avcılar'ın, yaklaşık 3,5 milyonluk bir nüfusu barındırdığının altını çizen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bölge için hayati öneme sahip olan Esenyurt-Mahmutbey metro hattındaki çalışmaların devam ettiğine de vurgu yaptı. 

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu nda son dakika! 

Sözcü'de yer alan habere göre; megakent İstanbul'un en yüksek maliyetli projesi olan hattın; Küçükçekmece, Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçelerinden geçtiğinin altını çizen Ekrem İmamoğlu, “Hattı tabii onu orada bırakmadık. Esenyurt Meydanı'ndan yine Avcılar’a getiriyoruz ve D-100 Karayolu üzerinden, hemen Parseller'in alt bölümünde bulunan duraktan Beylikdüzü-Sefaköy hattıyla da birleştiriyoruz” açıklamasında bulundu. 

Bölge için yaklaşık 20 senedir gündemde olan İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için bekledikleri bakanlık onayının hala çıkmamış olmasıyla ilgili tepkisini dile getiren İmamoğlu, "Bu hattın hâlâ bakanlıkta rafta tutulmasının, bir imzanın esirgenmesinin, yolculuğun hızlanmasının önüne engel konulmasının anlamsızlığını zihnimde çözemiyorum. Yani bu akıl tutulmasıyla ilgili, yorum dahi yapacak bir durumda değilim. Ne diyeyim?" diye konuştu. 

Otobüs bileti fiyatları yüzde 202 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'de Brent petrol etkisi! İndirim gelecek mi? Opet, PO, Total, Shell 20 Haziran 2022 fiyat listesi

Hurda fiyatları dip seviyelere düştü! Büyük indirim geldi! Hurda fiyatları ne kadar 20 Haziran 2022?


Geri Dön