Kira

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor! Tahliye taahhütnamesinde buna dikkat!

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tahliye taahhütnamesi ile ilgili çok önemli bir detaya değindi. İşte o paylaşım…

Geçtiğimiz Temmuz ayında sona eren yüzde 25'lik zam sınırı sebebiyle ev sahipleri ile kiracılar arasında soğuk rüzgarlar eserken, hem mülk sahipleri hem de kiracılar sahip oldukları haklarla ilgili araştırmalar yapıyor. 

Kira kontratlarının her yıl otomatik olarak yenilenmesinin elini kolunu bağladığı pek çok mülk sahibi kiracılarını tahliye etmek için düğmeye basarken, hem ev sahipleri hem de kiracı hakları ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu da tahliye taahhütnamesi ile ilgili çok önemli bir detaya değindi.

Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu resmi sosyal medya hesabı https://x.com/eyupogluisikgor üzerinden yaptığı paylaşımda tahliye taahhütnamesinde aile konutuna ilişkin itirazların daha önce ihtar yolu ile bildirim yapılmamışsa reddedileceğini belirtti.


Eyüpoğlu - Işıkgör Avukatlık ve Hukuk Bürosu'nun paylaşımı şu şekilde:

TAHLİYE TAAHHÜTNAMESİNDE, AİLE KONUTUNA İLİŞKİN İTİRAZLAR DAHA ÖNCE İHTAR YOLU İLE BİLDİRİM YAPILMAMIŞ İSE REDDEDİLİR! 

Tahliye taahhüdü takibine yapılan aile konutu itirazında; en geç takip tarihine kadar sözleşmede imzası olmayan diğer eş, malike mecurun aile konutu olduğu hususunda bildirimde bulunmamış ise aile konutu itirazı dinlenilmez.

Sürücüler dikkat! Tarih verildi! Benzine zam geliyor!

İstanbul’dan konut alamayanların en çok tercih ettiği 5 ilçe!

Konut almak isteyenler dikkat! İşte Gebze konut yatırım rehberi!