22 / 07 / 2024

Milyonlarca memur emeklisine müjdeli haber! Maaşlarına zam geliyor

Milyonlarca memur emeklisine müjdeli haber! Maaşlarına zam geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada 3600 ek göstergede memur emeklileri için de çalışma yaptıklarını söyledi. Memur emeklilerin göstergeden faydalanması, kıdeme göre zam anlamına geliyor.




Milyonlarca memurun merakla beklediği 3600 ek göstergede heyecanlı günler yaşanıyor. Polis, hemşire ve din görevlilerini kapsayan ek gösterge, aşırı talebin ardından genişletildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SUNULDU

3600 ek göstergenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulmasının ardından halkla paylaşılacağı açıklandı. Erdoğan'a önceki gün sunulan ek göstergeyle ilgili bugün yeni gelişmeler yaşandı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön