29 / 04 / 2024

Mimoza UpTown'da satılık 3+1ler 300 bin TL! Hemen teslim!

Mimoza UpTown'da satılık 3+1ler 300 bin TL! Hemen teslim!

Mimoza Uptown projesinde tüm konutlar 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Fiyatları 300 bin TL ile 360 bin TL arasında farklılık gösteren konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. İki blokta 60 konut halinde inşa edilen Mimoza Uptown projesinde satışı sü



Mimoza Up Town projesi Ümraniye Şerifalide K Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede konut teslimleri geçtiğimiz şubat ayında yapıldı ve sitede yaşam başladı.

60 konuttan meydana gelen Mimoza Uptownda satılık son 10 konut bulunuyor. Satışı süren konutların fiyatları 300 bin TLden başlıyor, 360 bin TLye kadar yükseliyor. Projeden ev almak isteyenler ING Bank, Garanti Bankası ve Finansbanktan kredi kullanabiliyor.

Mimoza Uptown projesinde tüm konut tipleri 3 oda 1 salon ve 148 metrekare olarak inşa edildi. İki blok halinde hayata geçirilen sitenin inşaatı 2009 yılında başlamıştı.

Mimoza Up Town projesi 3 bin metrekare arsa üzerinde hayat buldu. Projenin 2 bin metrekarelik bölümü park, yeşil alan ve yürüyüş yollarından meydana geliyor.

Mimoza Up Town projesinde kapalı devre kamera sistemi ve sinema odası, her daireye bir araçlık kapalı otopark, yarı olimpik yüzme havuzu,  çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, geniş park ve yeşil alanlar, fitness salonu, club house, kids club, kapalı çocuk oyun alanı, 24 saat güvenlik ve koruma bulunuyor.

17'şer katlı 56 normal daire ve 4 adet çatı dubleksinden meydana gelen Mimoza Uptown projesi depreme özel rayde temel ve perde kolon sistemiyle inşa edildi. Su ve ısı yalıtımlı temel ve bodrum kat perdeleri kullanıldı. Dış cephede Ytong ve mantolama ısı yalıtımı yapıldı. Projeye uygun C30 beton kullanıldı.

www.kyapi.com.tr

0216 590 01 65


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön