30 / 04 / 2024

Mina Başaran'ın öldüğü jetin pilotu Beril Gebeş'ten 15 aydır haber yok!    

Mina Başaran'ın öldüğü jetin pilotu Beril Gebeş'ten 15 aydır haber yok!    

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının üzerinden 15 ay geçmesine rağmen kaptan pilot Beril Gebeş'in cansız bedeni hala bulunamadı...



İran'da 2018'de meydana gelen iş jeti kazasının üzerinden 15 ay geçmesine rağmen kaptan pilot Beril Gebeş'in cansız bedeni hala bulunamadı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Kaptan pilot Beril Gebeş ve ikinci pilot Melike Kuvvet’in idaresindeki Bombardier Challenger 604 tipi iş jeti, Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelişte İran'da 11 Mart 2018 tarihinde düşmüş, kazada Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Kazadan sonra Beril Gebeş dışında Mina Başaran, Sinem Akay, Burcu Gündoğar Urfalı, Jasmin Baruh Siloni, Liana Hananel, Aslı İzmirli, Ayşe And, Melike Kuvvet ve Eda Uslu'nun cenazeleri ailelerine teslim edilip son yolculuklarına uğurlanmıştı.

Ancak Beril Gebeş'in cenazesine ulaşmak için yapılan aramalar sonuçsuz kaldı. Kazanın ön raporu da yayınlandı.Fakat nihai rapor da henüz yayınlanmadı. Kazanın üzerinden 15 ay geçmesine rağmen kaptan pilot Beril Gebeş'in cenazesi bulunamadı.

 

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal ilan!

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!


Geri Dön