05 / 05 / 2024

Minimall Mersin ve Antalya'da iki yeni mağaza açıyor!

Minimall Mersin ve Antalya'da iki yeni mağaza açıyor!

Minimall Mağaza İşletme Müdürü Cem Sözen "Masif üzerine çalışıyoruz. Daha dekoratif ürünlere ağırlık veriyoruz. Yalnızca konut değil, otel ve işyerlerine de hizmet veriyoruz" dedi...



Mersin'de mobilya imalatı, ithalatı ile aksesuar ithalat ve iç satışı gerçekleştiren Minimall, bu yıl perakendeyi azaltarak toptan satışa ağırlık verme kararı aldı. Yıl sonuna kadar biri Mersin, diğeri Antalya'da iki tane yeni mağaza açmayı planlayan firma, bu mağazalardan toptan satışlar gerçekleştirecek. 


Sektörde 1998'den bu yana faaliyet gösterdiklerini anlatan Minimall Mağaza İşletme Müdürü Cem Sözen, iki yıldır Minimall çatısı altında çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ağırlıklı olarak mobilya ve aksesuar üzerine çalıştıklarını ancak bünyelerinde perdeden aydınlatmaya, ev tekstilinden mutfak aksesuarlarına kadar bir evin ihtiyaç duyabileceği her türlü malzemenin satışını gerçekleştirdiklerini kaydeden Sözen, müşterilerine bine yakın çeşit sunduklarını açıkladı. Çalışmalarını bin 200 metrekare alanda 11 kişi ile sürdürdüklerini dile getiren Sözen, 400 metrekare üretim alanına sahip olduklarını bildirdi. Butik üretim yaptıklarını, kişiye özel proje tasarım ve uygulaması gerçekleştirdiklerini ifade eden Sözen, "Masif üzerine çalışıyoruz. Daha dekoratif ürünlere ağırlık veriyoruz. 

Yalnızca konut değil, otel ve işyerlerine de hizmet veriyoruz" dedi. 


Antalya'daki otellere yoğunlaşacak 


Bünyelerinde iki tane mimar bulunduğunu ve üç boyutlu çizimler "Ürün gruplarımız genellikle Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerine hitap ediyor. Önümüzdeki süreçte bayilerimizi bu bölgelerden seçmeyi planlıyoruz." gerçekleştirdiklerini kaydeden Sözen, ardından bu çizimleri bire bir uygulayabildiklerine dikkat çekti. 

Bu yıla kadar ağırlıklı olarak perakende satışlar gerçekleştirdiklerini, Antalya'dan Mardin'e kadar ürün gönderdiklerini bildiren Cem Sözen, Antalya'da yeni bir oluşum içine girdiklerini açıkladı. Oteller, kafeler ve villa dekorasyonları yapan bir firma ile anlaştıklarını ifade eden Sözen, bu firmaya toptan ürünler göndermeye başladıklarını söyledi. Ürün gruplarını oluşturmalarının ardından bayiler oluşturup toptan satışlara ağırlık vermek istediklerini anlatan Sözen, "Ürün gruplarımız genellikle Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerine hitap ediyor. Bu bölgelerden yoğun talepler alıyoruz. Bu nedenle önümüzdeki süreçte bayilerimizi bu bölgelerden seçmeyi planlıyoruz" diye konuştu. 


Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ilk bayilik çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Cem Sözen, firmanın toptan ayağını güçlendirmek adına Mersin'de 900 metrekarelik yeni bir mağaza daha açmaya hazırlandıklarını söyledi. Yıl sonunda tamamlanacak çalışmalarla altı kişiye daha ek istihdam sağlayacaklarını dile getiren Cem Sözen, "Bizim için yatırım yılı oldu. İyi bir yıl geçiriyoruz" diye konuştu. 


Dünya Özel Ek


Geri Dön