18 / 05 / 2024

minimall mersin antalya yeni mağaza

minimall mersin antalya yeni mağaza

Minimall Mağaza İşletme Müdürü Cem Sözen "Masif üzerine çalışıyoruz. Daha dekoratif ürünlere ağırlık veriyoruz. Yalnızca konut değil, otel ve işyerlerine de hizmet veriyoruz" dedi...

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

10 ilde 21 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara, Samsun, Konya, Mersin, Antalya, Muğla, Van, Bitlis, Muş, Kayseri'de yer alan bazı bölgeler, kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

Kıyı şehirleri beyaz yakalıların merceğinde!

Özellikle İzmir, Mersin, Antalya, Çanakkale gibi kıyı şehirleri beyaz yakalı orta ve üst düzey yöneticilerin merceğine girdi.

Mersin-Antalya yolu çalışmalarında son durum!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 'Akdeniz Sahil Yolu'nu tamamladığımızda Mersin'den Antalya'ya olan süre 4-5 saate, hatta 4 saate bile düşebilecek." dedi.

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Akdeniz Sahil Yolu 2020'de tamamlanacak!

Akdeniz Sahil Yolu projesi etap etap tamamlanırken Mersin-Antalya arasını 5 saate indirecek. Akdeniz Sahil Yolu projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Adana-Antalya yolu 1 yılda tamamlanacak!

Mersin’in Silifke ilçesi ile Antalya’nın Gazipaşa ilçesi arasında tüneller açılıyor viyadükler yükseliyor. Yol bir yılda bitecek.

Akdeniz Sahil Yolu'nun tünelleri tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, helikopterle, Mersin-Antalya yolu arasında Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünelleri ve viyadükleri inceledi.

Antalya, Bursa ve Mersin'de 2016'nın ilk yarısında 73 bin konut satıldı!

Türkiye genelinde bu yılın ilk yarısında 630 bin 799 konut satıldı. Yılın ilk yarısında İstanbul'u 67 bin 382 konut satılırken Antalya, Bursa ve Mersin'de toplamda yaklaşık 73 bin konut satıldı.

Mersin'de yatırımlar artacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, turizm projelerinde iddialı: “Mersin turizm için pilot bölge seçilseydi belki şu anda Antalya’ya on basacaktı. Böyle bir potansiyelimiz var."

Mersin Büyükecel'de 4 tünel bu yıl açılacak!

Mersin-Antalya Akdeniz Sahil Yolu´nda şu anda 32,5 kilometrelik bölümde tünel ve yol çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Elvan, Büyükeceli bölgesinde 4 tüneli bu yıl açacaklarını söyledi.

İşte Türkiye'nin modern statları!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projelendirilen 29 stattan Bursa, Afyon, Mersin, Antalya ve Konya statları tamamlanırken, birçoğunun yapımına da başlandı, Ankara'da yapılması planlanan stadın yer konusu, 6 ay içinde netlik kazanacak.

minimall mersin antalya yeni mağaza Haberi

minimall mersin antalya yeni mağaza

Mersin'de mobilya imalatı, ithalatı ile aksesuar ithalat ve iç satışı gerçekleştiren Minimall, bu yıl perakendeyi azaltarak toptan satışa ağırlık verme kararı aldı. Yıl sonuna kadar biri Mersin, diğeri Antalya'da iki tane yeni mağaza açmayı planlayan firma, bu mağazalardan toptan satışlar gerçekleştirecek. 


Sektörde 1998'den bu yana faaliyet gösterdiklerini anlatan Minimall Mağaza İşletme Müdürü Cem Sözen, iki yıldır Minimall çatısı altında çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Ağırlıklı olarak mobilya ve aksesuar üzerine çalıştıklarını ancak bünyelerinde perdeden aydınlatmaya, ev tekstilinden mutfak aksesuarlarına kadar bir evin ihtiyaç duyabileceği her türlü malzemenin satışını gerçekleştirdiklerini kaydeden Sözen, müşterilerine bine yakın çeşit sunduklarını açıkladı. Çalışmalarını bin 200 metrekare alanda 11 kişi ile sürdürdüklerini dile getiren Sözen, 400 metrekare üretim alanına sahip olduklarını bildirdi. Butik üretim yaptıklarını, kişiye özel proje...