06 / 05 / 2024

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari'den kripto para eleştirisi!

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari'den kripto para eleştirisi!

Kripto paralara yönelik sert eleştiride bulunan Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, kripto paraların yüzde 95'i için dolandırıcılık olduğunu söyledi. 



Kripto para piyasaları için spekülasyonlar her geçen gün devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, kripto paraları topa tuttu.

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari den kripto para eleştirisi!

Kuzeybatı Pasifik Bölgesel Ekonomi Yıllık Zirvesi'nde konuşan Kashkari, "Şu ana kadar, kripto paraların yüzde 95'i dolandırıcılık, aldatma, zırva ve kargaşa" dedi. Kashkari, "Yasadışı faaliyetlerin fonlanması dışında herhangi bir kullanımlarını görmedim" dedi.

Kashkari, ABD'nin komünizme doğru ilerlediğini ve Venezuela benzeri bir çöküş olabileceğini öne sürerek dijital varlıklara gereksinim olduğunu savunanların gülünç olduklarını da belirtti.

Kripto para piyasasının toplam değeri 2 trilyon doları aştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön