29 / 04 / 2024

Miracle Residence satılık!

Miracle Residence satılık!

Firma: Mön İnşaat

Proje: Miracle Residence

Kurtköy'de inşa edilen Miracle Residence Evlerinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Miracle Residence satılık daire fiyatları bilgisi ve ödeme planı bilgisinin detayları haberimizde yer alıyor...



Mön İnşaat imzası ile hayata geçirilen  Miracle Residence  projesi İstanbul'un Pendik ilçesinde yer alan Kurtköy bölgesinde konumlandırılıyor. Miracle Residence satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor..


2 blok halinde yükselen Miracle Residence Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Miracle Residence satış ofisi ile 0216 482 60 08 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. 


Toplamda 124 adet daireden oluşan Kurtköy Miracle Residence Konutlarında yer alan daireler 42 metrekare ile 243 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Miracle Residence satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Miracle Residence Evlerinin içinde basketbol sahası, kapalı otopark, botanik bahçe, açık-kapalı yüzme havuzu, voleybol sahası, fitness merkezi, buhar banyosu ve çocuk oyun alanları mevcut durumda. Miracle Residence satılık daire fiyatları şöyle:


Miracle Residence fiyatları kapsamında detaylı bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Miracle Residence Kurtköy iletişim bilgilerinin ayrıntıları şöyle:


Kurtköy Miracle Residence nerede?

Miracle Residence adres: Harmandere Mah. Dedepaşa Cad. Seda Sitesi Yanı Kurtköy 34912 Pendik/İstanbul


Mön İnşaat Miracle Residence ulaşım:

Miracle Residence satılık!


Pendik Kurtköy Miracle Residence iletişim:

Telefon: 0216 482 60 08

Web Adresi: www.miracleresidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön