29 / 04 / 2024

Mirage Rezidans fiyat listesi!

Mirage Rezidans fiyat listesi!

Firma: Sur Yapı

Mirage Rezidans fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 73 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.



Atatürk Havaalanı'na, metroya, Tem Otoyolu'na, metrobüse yakın mesafede bulunan Mirage Rezidans 'ta 342 adet daire ve 60 adet mağazaya yer veriliyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Sur Yapı imzası ile İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yükselen Mirage Rezisans fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje 17 katlı 3 blok halinde tasarlandı.


Dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen Mirage Rezidans  Sur Yapı  Evleri Basın Ekspres yoluna cepheli, MetroGross markete komşu bir lokasyonda yer alıyor. 


Güneşli Mirage Rezidans projesi yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk havuzu, yüzme havuzu, açık hava ve fitness alanı, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi sosyal yaşam alanlarına sahip. 


Mirage Rezidans fiyat listesi!

Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Mirage Rezidans Evleri fiyatları 340 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 340 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Mirage Rezidans satış ofisi 

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön