13 / 05 / 2024

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı!

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Çeşme projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Mistral GYO Çeşme projesindeki son durum...



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkii, 5575 Ada 2 parselde yer alan arsanın yüzde 40 hissesini dün 56 milyon 64 bin 197 Türk Lirası bedelle satın aldı. Şirket, tapu işlemlerinin yapıldığını da açıkladı.

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkii, 5575 Ada, 1 ve 2 parsel numarasında tapuya kayıtlı arsa üzerinde projesi geliştirilecek turizm, konut ve ticari amaçlı yapıların inşası için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesinin imzalandığını geçtiğimiz Eylül ayının son günlerinde duyurmuştu. 

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi Korasu Turizm Ticaret A.Ş'nin maliki olduğu İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah., Boyalık mevkii, 5575 Ada, 1 parsel numarasında tapuya kayıtlı, 13 bin 876,12 metrekare  yüzölçümlü arsa ile, Tülay Kora, Ferit Kora ve Özay Kora'nın elbirliği mülkiyetiyle maliki oldukları parsellerde inşa edilecek. 

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı! 

Mistral GYO tarafından hayata geçirilecek olan proje çerçevesindeki, süit birimler sözleşmede yer alan vaziyet planı doğrultusunda paylaşılacak. Projede bulunacak sosyal alan ve tesislerin mülkiyeti ile gelirleri de arsa malikleri yüzde 51.52, proje geliştiricisi Mistral GYO arasında yüzde yüzde 48.48 olacak şekilde paylaşılacak. 

Sözleşmede belirlenen paylaşım oranını denkleştirmek üzere, değerleme raporunun alınmasını takiben Mistral GYO tarafından 60 milyon Türk Lirası'na denk olan arsa payının devralınmasına da karar verildiği Eylül ayındaki duyuruda açıklanmıştı. Mistral GYO İzmir Çeşme projesinin, yapı ruhsatının alınmasından itibaren en geç 24 (yirmidört) ay içinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
23.09.2022 tarihinde kamuya açıkladığımız yeni projemiz ile ilgili olarak, aynı duyurumuzda belirttiğimiz şekilde, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde yer alan 5575 ada 2 parsel arsanın %40 hissesi bugün 56.064.197 TL bedelle şirketimiz tarafından satın alınmıştır ve tapu işlemleri gerçekleştirilmiştir.

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?


Geri Dön