12 / 05 / 2024

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeye ait toplam 222 adet (96 adet Konut, 119 adet Home Ofis, 1 adet Dubleks Home Ofis ve 6 adet İşyeri) bağımsız bölüme ait kat irtifakı tapularının Konak Tapu Müdürlüğü'nce düzenlenerek teslim edildiğini açıkladı.

Mistral GYO ile Doğan Koç İnşaat arasında imzalanan sözleşme çerçevesinde, devam eden inşaatın belirlenen tamamlanma kademelerine ve paylaşım planına göre bağımsız bölümlerin devri yüklenici şirkete gerçekleştirilecek. 

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Daha önce konut, otel, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen Mistral İzmir  projesine imza atan Mistral GYO, Doğan Koç İnşaat'la Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesini 2020 Eylül'de imzaladı. 

Mistral GYO ile Doğan Koç İnşaat arasında imzalanan sözleşme kapsamında hayata geçirilecek olan projenin yapı ruhsatının geçen Mart ayının ortalarında onaylandığı açıklanmıştı. 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, proje ile ilgili duyuruların devam edeceğini belirtti. 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
8554 ada 6 parsel arsamız üzerindeki, Doğan Koç İnşaat Ltd.Şti. ile münakit kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak projeye ait toplam 222 adet (96 adet Konut, 119 adet Home Ofis, 1 adet Dubleks Home Ofis ve 6 adet İşyeri) bağımsız bölüme ait kat irtifakı tapuları Konak Tapu Müdürlüğü'nce düzenlenerek tarafımıza teslim edilmiştir. Sözleşmemize göre, devam eden inşaatın belirlenen tamamlanma kademelerine ve paylaşım planına göre bağımsız bölümlerin devri yüklenici şirkete yapılacak olup, durum yine bu platformdan kamuoyuna duyurulacaktır.

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!


Geri Dön