05 / 05 / 2024

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...



MİSTRAL GYO'NUN İZMİR KONAK PROJESİNDEKİ SON DURUM NE?

Mistral GYO açıklamasında, Doğan Koç İnşaat Ltd.Şti. ile münakit kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında, şirketin teminat olarak Mistral GYO'ya vermesi gereken ipoteğin verildiğini duyurdu. İpotek, Gaziemir Tapu Müdürlüğü nezdinde tesis edildi.

Mistral GYO'nun İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde hayata geçireceği projenin toplam arsa alanı 5 bin 954 metrekare olarak açıklandı. Projenin yapı ruhsatı geçtiğimiz Mart ayının ortalarında onaylanmıştı. 

Mistral GYO dan İzmir Konak projesi açıklaması! 

Daha önce konut, otel, ofis ve çarşı alanlarından oluşan Mistral İzmir  projesine imza atan Mistral GYO, Doğan Koç İnşaat'la Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesini Eylül 2020'de imzalamıştı. 

Mistral GYO; İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde hayata geçireceği projesindeki son dakika gelişmelerinin paylaşılmaya devam edileceğini açıkladı.

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
8554 ada 6 parsel arsamız üzerindeki, Doğan Koç İnşaat Ltd.Şti. ile münakit kat karşılığı inşaat sözleşmesi uyarınca, ilgili şirketin teminat olarak tarafımıza vermesi gereken ipotek bugün itibari ile Gaziemir Tapu Müdürlüğü nezdinde tesis edilmiş olup, ilgili proje üzerinde yapılacak işlemlere ve gelişmelere ilişkin duyurular bu mecra üzerinden yapılmaya devam edecektir.

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje! 

Mistral GYO ilk 3 ayda ne kadarlık satış yaptı?

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 


Geri Dön