02 / 05 / 2024

Mkc Kimya Plastik İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mkc Kimya Plastik İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammed Can Kapkın tarafından kuruldu.



Mkc Kimya Plastik İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammed Can Kapkın tarafından kuruldu.

Mkc Kimya Plastik İnşaat Elektrik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin toptan alım satımını yapmak. 2. Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama sistemleri, oluklar, dirsekler, vidalar, plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatte kullanılan plastik eşyaların alım satımını yapmak. 3. İkametgah amaçlı ve ikametgah amaçlı olmayan her türlü inşaatlar yapmak ve demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan olarak alım satımını yapmak. 4. Her türlü elektrik malzemeleri alımı satımını yapmak, bunlarla ilgili pazarlama teşkilatları kurmak. 5. Her türlü nakil vasıtanın tamir, bakım, boya ve servis hizmetlerini vermek, bu işler ile ilgili her türlü malzeme, yedek parça ve hizmeti almak, satmak.
 


Geri Dön