16 / 05 / 2024

Mobilya fiyatları KDV'siz günlere döndü!

Mobilya fiyatları KDV'siz günlere döndü!

İstikbal, 30 Hazirana kadar devam edecek değiştirme kampanyası ile yüzde 20'ye varan indirim yapıyor



Krizde KDV indirimiyle satışlarını büyük oranda artıran mobilyacılar, satışlar gerileyince peş peşe kampanya düzenleyerek, geçen yılın rakamlarına ulaşmayı hedefliyor. Mobilya üreticileri, yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra, bir yılı aşan taksit ve 2 yıla varan garantilerle satışa sundukları ürünleriyle, geçen yılın fiyatlarının da altına indi. İstikbal, 30 Hazirana kadar devam edecek değiştirme kampanyası ile yüzde 20'ye varan indirim yapıyor. Ayrıca Axess kart kullanıcıları için 4 ay ötelemeli, peşin fiyatına 12 taksit uygulanıyor.

KDV ARTIK HİÇ YOK!
Bellona ise ‘Çeyiz Paket' adını verdiği kampanya ile KDV oranında indirim yaparken, yine Axess'e 4 ay erteleme ve 12 taksit imkânı sunuyor. Yataş ve Enza Mobilya olarak yürütülen iki farklı kampanyada, yataklarda yüzde 35, Visco yastıklarda yüzde 20, ev tekstilinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim yapılıyor. Enza ise mayıs sonuna kadar yüzde 18 KDV indirimi yaparken, Bonus'a 1 ay ertelemeli 12 taksit, diğer kartlara 6 taksit imkânı veriyor. Alfemo haziran sonuna kadar yüzde 30'a varan indirimlerle 2 ay ertelemeli, 12 taksit seçeneğini sürdürürken, Mondi, 4 ay ötelemeli peşin fiyatına 12 taksitle satış imkânı veriyor. Teleset ise Avivo ve Solere Yatak Odası fiyatlarını 1900 liraya çektiğini açıkladı.

İndirim de var kampanya da
Çocuk ve genç mobilya markası Çilek, mayıs ayı boyunca bütün Çilek mağazalarından alışveriş yapacak tüketicilerine ödemeyi eylül ayında yapma avantajı sağlıyor. Ayrıca her 250 lira tutarında alışveriş yapan müşterisine Paris Disneyland seyahatine katılma şansı veriliyor. Çilek ayrıca mayıs ayında araba, bebek karyolası ve diğer bazı ürünlerde yüzde 30 indirim uyguluyor. Serhat Mobilya, 30 Hazirana kadar yüzde 50 indirim yaparken, yatak odası, yemek odası ve oturma grubu takımlarını 999 TL'den satışa sunuyor. Laressa adlı marka ise 10 ay vade ve yüzde 5 nakit indirimi veriyor.
Türkiye


Geri Dön