01 / 05 / 2024

Mondial modelleri şimdi 10 taksit imkanıyla! Mondial 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Mondial modelleri şimdi 10 taksit imkanıyla! Mondial 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Mondial Motor modelleri arasında yer alan çeşitli renk seçenekleri ve özellikleri ile farklı motor kullanıcılarına hitap eden pek çok motosiklet modeli yer almaktadır. Mondial, Touring ve Scooter modellerinin taksitli fiyatlarını sizler için derledik.



 

Motosiklete yeni başlayanların sık tercih ettikleri modellerin başında gelen 100’lük Touring’ler, sportif ve şık tasarımları ile ön plana çıkmaktadır. Kırmızı, beyaz ve siyah gibi muhtelif pek oldukça renk seçeneği sayesinde sürücülerin kendi tarzlarına uygun modellere ulaşabilecekleri 100’lük motosikletler, konforlu yapıları ile kent içi ve şehirlerarası kullanımda değerlendirebilecek seçeneklerdir.

Öte yandan Farklı motor hacimleri ve muhtelif renk seçenekleri ile beğenilerinize sunulan Scooter motorlar da kullanılan süspansiyon teknolojileri yardımıyla daha konforlu sürüş deneyimi sağlamalarının yanı sıra, farklı modellerde yer alan kanallı disk yahut kombine fren sistemleri ve arka kampana frenler ile sürücülere emin yolculuklar yaşatmaktadır.

Hem erkek aynı zamanda kadın kullanıcılar tarafınca sık tercih edilen 50’lik Scooter motorlar, bireysel kullanımın yanı sıra ticari olarak da değerlendirilme imkânı bulunan araçlardır.


Geri Dön