30 / 04 / 2024

Mopaş konut sektörüne girdi!

Mopaş konut sektörüne girdi!

Yerel market zincirleri içinde adını sıkça duyduğumuz Mopaş, konut sektörüne girdi. Mopaş Kocaeli'de yeni projeler inşa ediyor...



Son zamanlarda yerel market zincirleri içinde adını sıkça duymaya başladığımız Mopaş, yerel zincir satın alarak büyümesini sürdürüyor. 


Hizmete Bayrampaşa'da üç tane market ve Rami'de toptan mağaza işletmesiyle başlayan Mopaş, 1996'da Moda'da ilk mağazasını açtı. Mopaş firması ismini vererek bugün Mopaş süpermarketlerine imza attı. 


Mopaş firması,  Yönetim Kurulu Başkanı Fazıl Narman'ın önderliğinde 10 ortak tarafından kuruldu. Firmanın genel müdürlüğünü kardeşlerden Reşat Narman yürütüyor. 


Söylenilene göre Narman, şu sıralar bambaşka bir iş ile uğraşıyormuş. Narman Ailesi, market ve sera yatırımlarından sonra konut sektörüne de adım atmış. Kocaeli Çayırova’da başladıkları konut projesine Bahçe Evler adını vermişler. Proje, Osmangazi Köprüsü, Körfez ulaşım hattı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile sınırları çizilen ve “Altın Çember” olarak adlandırılan bölgenin tam ortasında yer alıyormuş. Market zincirinde başarılı bir grafik çizen Narman Ailesi bakalım konutta nasıl bir performans sergileyecek…



Para 




Geri Dön