03 / 05 / 2024

Morik İnşaat Elektrik Turizm Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Morik İnşaat Elektrik Turizm Lojistik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Tortun tarafından kuruldu.



Morik İnşaat Elektrik Turizm Lojistik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Tortun tarafından kuruldu.

Morik İnşaat Elektrik Turizm Lojistik Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu TURİZM Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) LOJİSTİK Bys. taşımacılığı destekleyici diğer faaliyetler (grup sevkiyatının organizasyonu, malların taşınması sırasında korunması için geçici olarak kasalara vb. yerleştirilmesi, yüklerin birleştirilmesi, gruplanması ve parçalara ayırılması, vb. dahil)


Geri Dön