03 / 05 / 2024

Motorine 1 lira 39 kuruşluk 4'üncü zam geliyor! Salı günü pompaya yansıyacak! Opet, PO, BP 8 Ekim 2022 fiyat listesi!

Motorine 1 lira 39 kuruşluk 4'üncü zam geliyor! Salı günü pompaya yansıyacak! Opet, PO, BP 8 Ekim 2022 fiyat listesi!

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorinin litresine bir zam daha kapıda. Buna göre motorine, 10 Ekim Pazartesiyi 11 Ekim Salı gününe bağlayan gece zam yapılacak. İşte ayrıntılar...



Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan artışlar sürerken, akaryakıt fiyatlarına da bir zam haberi daha geldi. Rusya ve Suudi Arabistan’ın başını çektiği OPEC+ ülkelerinin fiyatları desteklemek amacıyla 2 milyon varillik üretim kesintisi kararı almasının ardından petrolde sert bir yükseliş kaydedilmişti. Yükselen Brent petrol fiyatları ve dolar kuru, benzin ve motorin fiyatlarını da etkiliyor.

Brent petrolün varil fiyatı geçtiğimiz hafta yaklaşık 10 dolar arttı ve 98 dolar seviyesine kadar çıktı. Avrupa’da dizel talebinde yaşanan artış da dizel fiyatlarının benzine göre daha fazla artmasına sebep oluyor.

Motorine 1 lira 39 kuruşluk 4 üncü zam geliyor! Salı günü pompaya yansıyacak! Opet, PO, BP 8 Ekim 2022 fiyat listesi! 

Akaryakıtta zam yağmuru resmen başladı. Motorine dün gece 1 lira 53 kuruş, önceki gece 1 lira 38 kuruş, üç gün önce 1 lira 10 kuruş zam yapılmıştı. Son zamların ardından motorinin litresi 27 lira seviyelerine yükseldi. 

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorinin litresine bir zam daha kapıda. Buna göre motorine, 10 Ekim Pazartesiyi 11 Ekim Salı gününe bağlayan gece zam yapılacak. NTV'de yer alan habere göre; motorine 1 lira 39 kuruş zam gelecek. 

Peki son zamlarla beraber benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı kaç lira oldu? Benzin, motorin ve LPG hangi şehirde ne kadar? İşte Opet, Total, BP ve Petrol Ofisi güncel 8 Ekim 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön