27 / 04 / 2024

Motorine 23 kuruş zam geldi!

Motorine 23 kuruş zam geldi!

Küresel petrol piyasalarında gerçekleşen fiyat artışları Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına da zam olarak yansıyor. Motorin fiyatı 23 kuruş artarken bu zam pompa fiyatlarına yansıtılmayacak.



Motorinin litre fiyatına 23 kuruş zam geldi.  Motorine gelen bu zam oranı pompa fiyatına yansıtılmayacak.

Motorine 23 kuruş zam geldi!

Sputniknews'de yer alan habere göre; EPGİS'ten yapılan açıklamada, "Akaryakıt Ürünlerinde ÖTV Düzenlemesi 01/06/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 23 KRŞ/LT Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış mevcut uygulama olan EŞEL MOBİL Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır" ifadesine yer verildi. 

 

Motorine 23 kuruş zam geldi!

 

EPDK yüksek fiyat farklarını incelemeye aldı!

Dikkat! Akaryakıta zam geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön