03 / 05 / 2024

Motorola Razr 40 Ultra tanıtım resimleri ve lansman tarihi açıklandı

Motorola Razr 40 Ultra tanıtım resimleri ve lansman tarihi açıklandı

Motorola Razr 40 Ultra veya Razr Pro, pek çok donanım yükseltmesiyle kesinlikle çok ilginç bir katlanabilir telefon haline geliyor. Peki  heyecanla beklenen Motorola Razr 40 Ultra ne zaman tanıtılacak? İşte detaylar



Görünüşe göre, geniş dış ekranının getireceği özellikler söz konusu olduğunda daha fazlası var. Daha önceki sızıntılar, telefonun renk seçeneklerini sızdırılan renderlar aracılığıyla sergilerken, şimdi yeni bir sızıntı var, bu da sadece telefonun tasarımını değil, aynı zamanda daha büyük dış ekranının sağladığı özellikleri de öneriyor. Bu arada, Motorola da nihayet bir lansman tarihi açıkladı.

Motorola, resmi Twitter tanıtıcısı aracılığıyla, beklenen Motorola Razr 40 Ultra veya Razr Pro ve Razr 2023 olabilecek iki katlanabilir akıllı telefonun siluetini gösteren bir tanıtım videosu yayınladı. Kısa tanıtım videosunda ayrıca beklenen bir tarih gösteriliyor . küresel bir lansman etkinliği için olacak. Motorola, yaklaşmakta olan Razr katlanabilirlerinin lansman tarihi olarak 1 Haziran'ı belirledi. Kısa bir süre sonra Motorola USA da aynı tweet'i retweetleyerek cihazın ABD pazarına da gelebileceğini ima ederek aynı şeyi doğrulamış görünüyordu.

Motorola'nın lansman zaman çizelgesini resmileştirmesinden birkaç saat önce, popüler ihbarcı Evan Blass, Motorola Razr 40 Ultra'nın (veya Razr Pro'nun) telefonun tasarımını ve dış ekranının özelliklerini de öneren bir dizi tanıtım resmi yayınladı.

Motorola Razr 40 Ultra tanıtım resimleri ve lansman tarihi açıklandı

Telefonun tasarımı daha önce de aynı kaynak tarafından sızdırılmıştı. Ancak, bunlar render idi. Telefonun yeni görüntüleri, özellikle Magenta (veya Kırmızı) kaplama için, rahat bir suni deri sırt gösteriyor. Diğer telefonlar, camdan yapılabilen normal bir mat yüzeye sahip gibi görünüyor. Büyük kapak ekranını (iki gömülü kamerayla görülen) kaplayan dış camın da sızan tanıtım görsellerine göre kavisli kenarları olduğu görülüyor.

Özellikler açısından, görüntüler, dış ekranın gömülü birincil kameraları kullanarak özçekimler yapmak için ve ayrıca video kaydederken özne için bir vizör olarak kullanıldığını gösteriyor. Dış ekran için diğer uygulamalar, müzik çalarken oynatma kontrolleriyle albüm resmini sergilemeyi, bir videoyu tam ekranda görüntülemeyi (silme ile), ödeme yapmayı, uygulama çekmecesine erişmeyi ve hatta görüldüğü gibi bir mini oyunu oynamayı içerebilir. Görüntüler.

Motorola Razr 40 Ultra tanıtım resimleri ve lansman tarihi açıklandı


Geri Dön