21 / 05 / 2024

MSB personel alımı! MSB personel alımı şartları nelerdir? Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı ne zaman?

MSB personel alımı! MSB personel alımı şartları nelerdir? Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı ne zaman?

MSB personel alımına dair merak edilen detaylar son sürat devam ediyor. Peki Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı ne zaman? İşte MSB 30 bin personel alımına dair detaylar!



MSB PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI? MSB 30 BİN 62 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MSB 30 bin 62 personel alımına dair açıklamalarda bulundu. Bu açıklamada Akar, şunları dile getirdi; “Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalar devam ediyor. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımına dair çalışmalar devam ediyor. Bu yıl içerisinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Süreç başladı, uygulamalar hala devam ediyor."

2023 MSÜ NE ZAMAN?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimi ile beraber MSÜ sınavının ne zaman yapılacağı netlik kazandı. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, 2 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

MSB BAŞVURULARI BAŞLADI MI, TARİH BELLİ OLDU MU?

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımına dair başvuruların ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Başvurular, 2 Nisan'da yapılacak olan MSÜ sınavının ardından başlaması bekleniyor. MSB personel alımı başvuru tarihi ile ilgili olarak daha resmi bir açıklama gelmedi. Konu ile ilgili detaylı bilgi geldiğinde haberimizde yer vereceğiz.


Geri Dön