24 / 07 / 2024

MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

MTV ödemelerinin ikinci taksiti temmuz ayı itibarıyla gerçekleşiyor. Gerek özel gerekse devlet bankalarından MTV ödemelerine ilişki faizsiz taksit imkanı. İşte detaylar…




Ziraat Bankası

Ziraat Mobil, internet şube, ATM ve gib.gov.tr ile Bankkart ve Bankkart Başakkart ile gerçekleştirilecek  MTV ödemelerinde, 300 TL ve üzerinde olan  işlemler üç taksite bölünüyor. Kampanya temmuz ayı sonuna kadar geçerli. Bununla birlikte Ziraat Katılım Bankkart kredi kartı ile gerçekleştirilecek MTV ödemelerinde de 300 TL ve üzerindeki işlemlere üç taksitten yararlanabilinecek.

Kuveyt Türk

Şahsi kredi kartı olan müşterilerine MTV ödemelerinde vade farkı almadan üç taksit uyguluyor. Kampanyadan Sağlam Kart, Sale Plus, Özel Bankacılık Kredi Kartı, Seyyah Kart, Miles & Smiles Kuveyt Türk Kartı müşterileri yararlanabiliyor. Kampanyaya katılmak için ödeme yapılmadan önce Kuveyt Türk sistemlerinde bulunan cep telefonundan ONAY MTV3T yazıp 2848’e SMS göndermesi gerek.

Yapı Kredi

MTV ödemesini Yapı Kredi şahsi kredi kartıy ile yapanlara ücretsiz üç taksit, gib.gov.tr’den World Pay QR kodla yapanlara dört taksit sağlanıyor. MTV ödeme kampanyasından faydalanmak için SMS uygulamasına ve herhangi bir kod uygulamasına gerek yok. MTV ödeme kampanyasından tüm Worldcard’lar, tüm Adios kredi kartları, Crystal kredi kartları, Taksitçi kredi kartları, Play Kart kullanıcıları yararlanabilir.

 MTV ödemelerinin son günü yaklaşıyor. Bankalar MTV ödemesine özel faizsiz taksit imkanlarını açıkladı

Halkbank

Paraf ile 1 Temmuz - 1 Ağustos Halkbank Mobil, Halkbank internet şubesi, Dialog ya da gib.gov.tr’den yapılacak MTV ödemeleri üç taksit olarak gerçekleşecek. 2-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek gecikmeli ödemeler ise kampanyaya dahil fakat yapılandırılmış MTV ödemeleri dahil sayılmıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön